The edirne prefabrik Diaries

Wiki Article

Prefabrik ev inşaat süreci, kaliteli malzemelerin kullanılması ve sıkı denetimlerin yapılmasıyla desteklenmektedir. Bu sayede, prefabrik evler geleneksel yapılara nazaran daha sağlam ve dayanıklı bir yapıya sahip olmaktadır.

Dış duvar kalınlığı 10 cm, iç duvar kalınlığı olarak six cm malzeme kullanmaktayız. Duvar panelleri arasında sixteen dansti yoğunluğundaki strafor ve çatı izolasyonu için kullanılan taş yünü bulunmaktadır. Bundan dolayı ısı ve ses izolasyonu betonarme binalara nazaran daha fazladır.

Belirtilen hazır ev fiyatlarına saha kurulumu işçilikleri dahil olup fiyatlar Eylül 2024 listesi baz alınarak önerilmiştir.

Örneğin evin kapılarını, mutfak dolaplarını, boyasını vb herhangi bir masraf kalemini kendiniz yaptırmak isterseniz bunları fiyattan düşerek yeni bir teklif alabilirsiniz.

Şehir dışında, kırsal alanlarda veya doğa ile iç içe lokasyonlarda kolaylıkla kurulabilen prefabrik evler, contemporary yaşamın stresinden uzaklaşmak isteyenler için cazip bir alternatif haline gelmiştir.

Duvardan çatıya, elektrikten su tesisatına tüm ustalık gerektiren uygulamalar profesyonel ekiplerimizce yapılmakta olup usta sorunlarını ortadan kaldırır. Kurulum sonrası prefabrik evin iç ve dış boyası yine profesyonel boya ekiplerimizce gerçekleştirilmektedir.

Prefabrik villanın özel çelik taşıyıcı sistemleri iç mekanda maksimum çanakkale prefabrik genişliği kapı aralar. Geleneksel villalardaki kolon ve kiriş daralmaları prefabrik villada yaşanmaz. Geniş iç mekana eşyaları dilediğiniz şekilde en iyi ergonomide yerleştirebilirsiniz.

Ayrıca, depreme dayanıklı olmaları da prefabrik evlerin tercih sebepleri arasında yer almaktadır.

Prefabrik ev fiyatları; metrekaresi, oda sayısı ve ek taleplere göre belirlenir. Piyasadaki dalgalanmalar fiyat değişiklikliğine sebep olabilir. İzolasyon ve ses yalıtımı hizmetleri dikkate alınarak prefabrik ev fiyatları güncellenebilir.

Özge Yapı olarak malzeme ve işçilik hataları edirne prefabrik ev fiyatları ve oluşabilecek aksilikler durumunda two yıl servis destek garantisi verilmektedir. Kullanımdan kaynaklı oluşabilecek sorunlar garanti kapsamında değildir.

Ayrıca, tasarım anlamında sınırlı seçeneklere sahip olmaları da dezavantajlar arasında sayılabilir. Yine de, gelişen kırklareli prefabrik teknoloji ve malzeme kalitesiyle birlikte bu dezavantajlar da azalmaktadır.

You happen to be using a browser that isn't supported by Fb, so we've redirected you to definitely a simpler Model to provde the very best encounter.

Dubleks prefabrik evler tercih edenlere en çanakkale prefabrik uygun fiyatlarla lüks konut sahibi olmanın kazançlarını yaşatır.

İletişim formunda paylaştığım kişisel verilerime ilişkin Aydınlatma Metnini okudum. Paylaştığım kişisel verilerimin işlenmesine prefabrik ev açıkça rıza gösteriyorum.

Report this wiki page